Update Versie 4.0.5

Het is al weer enkele weken geleden dat de grootste Checkmore update van 2016 live ging. Versie 4.0 is succesvol uitgerold en door jullie getest en beoordeeld. Met de feedback hebben wij nog enkele functies aangepast en bijgevoegd.
Versie 4.0.5 staat voor u klaar.

Naast het oplossen van kleine fouten zijn de volgende functies toegevoegd in versie 4.0.5.

  • In de takenlijst is het nu mogelijk om te zoeken op alle adresgegevens, namen en werkbonnummers. (voorheen alleen werkbonnummers)
  • Voor mobiele browsers is er nu ook automatisch aanvullen bij fabrikanten en type noodverlichting, zoals dit al was op de PC. Door deze verbeterde functie kunt u op locatie met de ipad of smartphone sneller zoeken naar het juiste armatuur in de database. Hiermee geven wij jullie de mogelijkheid om nog sneller een inventarisatie en inspectie uit te voeren.
  • Het plannen van het vervolgonderhoud na de inspectie is verbeterd en overzichtelijker. Met deze verbetering wordt het plannen van het vervolgonderhoud hetzelfde als het plannen van een inspectie.

Heeft u nog vragen, hulp nodig of verbeteringen van de applicatie geef het aan ons door. Dit kunt u doen door te mailen naar info@checkmore.nl