Onderhoudsoftware Checkmore onderhoud noodverlichting

Onderhoudssoftware voor het onderhoud van noodverlichting.

 

Er zijn heel veel soorten onderhoudssoftware die bedrijven kunnen helpen met het onderhouden van producten. Denk aan cv-ketels etc. Voor installatiebedrijven is er vaak ook nog het onderhoud van noodverlichting. Door de vele verschillende soorten noodverlichting is het een groot probleem om dit onderhoud uit te voeren. Batterijen en lichtbronnen worden vaak verkeerd besteld en dit alles door het foutief opschrijven van de juiste type lichtbron of batterij.

 

De Onderhoudssoftware voor noodverlichting, Checkmore

 

Checkmore is onderhoudssoftware speciaal voor het onderhoud van noodverlichting. Met de nodige ervaring in noodverlichting wisten de bouwers van Checkmore precies wat er mis ging met het onderhoud van noodverlichting. Voor al deze fouten zijn gemakkelijke oplossingen bedacht. Denk aan een volledige database met alle noodverlichting armaturen waarvan de batterij en lichtbron bekend zijn inclusief EAN-nummer. Daarnaast is het werk van de werkvoorbereider ingekort tot alleen het bestellen van de materialen. Met de onderhoudssoftware Checkmore is het onderhoud van noodverlichting weer winstgevend. Binnen Checkmore draait u heel gemakkelijk een inspectie rapport uit.

Bereid de inspectie en inventarisatie voor op kantoor of op locatie. Met de verschillende soorten accounts voor de beheerder, werkvoorbereider en monteur is het gemakkelijk veranderen van account. Binnen checkmore heeft iedereen zijn eigen persoonlijke account met persoonlijke inspecties en inventarisaties.

Met de onderhoudssoftware van Checkmore werkt u volledig online. Zo neemt Checkmore geen ruimte in op uw smartphone, tablet of pc. Door de grote database met alle noodverlichtingsarmaturen is nog niet mogelijk om offline te werken.

onderhoudssoftware Checkmore onderhoud noodverlichting

Checkmore is nu nog alleen voor het onderhoud van noodverlichting. Er wordt samen met gebruikers nagedacht over verbeteringen om het onderhoud maximaal te optimaliseren voor de gebruikers.

Wilt u weten wat Checkmore voor u kan betekenen? Vraag dan nu een demo aan en ga direct aan de slag.

Checkmore kunt u 1 maand gratis proberen en is al te gebruiken vanaf €30 per maand.